Uitgelicht

 • Belevingstuin in Nuth opgeleverd

  De bewoners van zorgcentrum Op den Toren kunnen sinds kort genieten van een gezellige, natuurlijke tuin. Lees verder

 • Speelpark ’t Hertenkamp met thema!

  Een uitkijktoren, speeltrein, cactus speeltoestel en een ponycircuit komt allemaal in het nieuwe speelpark! Lees verder

 • Zintuigentuin gepresenteerd in Reuver +3D VIDEO

  Prikkelen van de zintuigen staat centraal in de nieuwe tuin van Zorgcentra Porta Silva Lees verder

 • Groenwens bestaat 5 jaar!

  Maart is FEESTMAAND bij Groenwens. Lees verder

Toon alle Nieuwsberichten

Nieuws

Belevingstuin in Nuth opgeleverd

De bewoners van zorgcentrum Op den Toren kunnen sinds kort genieten van een gezellige, natuurlijke tuin.

In de tuin zijn verschillende zitjes gemaakt om met de familie in de tuin te verblijven. De borders zijn rolstoel vriendelijk gemaakt door middel van verhoogde borders van acasiahout. De borders zijn aangeplant met kleurrijke herkenbare planten en verschillende kruiden. Samen met de vogel voliare de acasiapaal met vogelhuisjes en versch…illende karakteristieke fruitbomen is het een sfeervolle tuin geworden. Zorgcentrum Op den Toren veel plezier met de nieuwe tuin!

‪#‎Belevingstuin‬
‪#‎Zorgcentrumopdentoren‬
‪#‎Nuth‬
‪#‎Groenwens


Speelpark ’t Hertenkamp met thema!

Een uitkijktoren, speeltrein, cactus speeltoestel en een ponycircuit komt allemaal in het nieuwe speelpark!

Asten krijgt een speelpark met thema! In samenwerking met Stichting Hertenkamp Prins Willem Alexander heeft Groenwens een ontwerp gemaakt voor het nieuwe speelpark gelegen aan de Reeweg in Asten. Het speelpark past volledig in de sfeer van de naastgelegen manege. De speeltoestellen in het speelpark krijgen het thema Western. Het speelpark wordt verdeeld in drie speelvlakken waar de kinderen van verschillende leeftijden kunnen spelen. Voor de kinderen is er o.a. een speelhuisje, uitkijktoren, duikelrek, speeltrein, wip-paard, wigwam en klimtoestel in vorm van een cactus. Ook zal een huifkar en een ponycircuit waar een rondje gereden kan worden op een pony niet ontbreken. Op het naastgelegen hertenkamp terrein kunnen kinderen de reeën, geiten, ganzen en kippen voeren binnen een afgezet gedeelte. Benieuwd naar het nieuwe western speelpark? Bekijk hier de 3D visualisatie https://youtu.be/_hzkmdhtkhQ


Zintuigentuin gepresenteerd in Reuver +3D VIDEO

Prikkelen van de zintuigen staat centraal in de nieuwe tuin van Zorgcentra Porta Silva

Veel belangstellende hebben de presentatie bijgewoond van de nieuwe belevingstuin gelegen in wijk Bösdael in Reuver. Tijdens de presentatie hebben we in laagopbouw het ontwerp gepresenteerd. Na het presenteren van het 2D ontwerp zijn de belangstellende meegenomen in een 3D wandeling van de nieuwe belevingstuin. Het ontwerp werd enthousiast ontvangen door iedereen! In het plan staat het prikkelen van de zintuigen op een natuurlijke wijze centraal. Ook worden bewoners oa. uitgedaagd tot bewegen en is er een plaats om terug te trekken in een kapelletje. Tijdens presentatie hebben we de materialen gepresenteerd en besproken die toegepast gaan worden in het nieuwe plan. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de 3D wandeling zelf op:

3D Visualisatie Belevingstuin Porta Silva, Reuver