Uitgelicht

 • Belevingstuin in Nuth opgeleverd

  De bewoners van zorgcentrum Op den Toren kunnen sinds kort genieten van een gezellige, natuurlijke tuin. Lees verder

 • Speelpark ’t Hertenkamp met thema!

  Een uitkijktoren, speeltrein, cactus speeltoestel en een ponycircuit komt allemaal in het nieuwe speelpark! Lees verder

 • Zintuigentuin gepresenteerd in Reuver +3D VIDEO

  Prikkelen van de zintuigen staat centraal in de nieuwe tuin van Zorgcentra Porta Silva Lees verder

 • Groenwens bestaat 5 jaar!

  Maart is FEESTMAAND bij Groenwens. Lees verder

Toon alle Nieuwsberichten

Groenwens bestaat 5 jaar!

Maart is FEESTMAAND bij Groenwens.

Als we terug kijken naar deze 5 jaar hebben we met onze veelzijdigheid veel mooie projecten mogen realiseren. Een beknopte samenvatting van de projecten waar we met volle enthousiasme aan hebben gewerkt (en werken) zijn o.a. ontwerpen voor particulieren tuinen, bedrijfstuinen, gemeentelijke opdrachten, bestek en beheersplannen, inrichting bij sportvelden, belevingstuinen, speelplaatsen en daktuinen….

Ook hebben we een grote slag gemaakt in natuur- en ontdekkingstuinen. Tuinen die de rust en de natuurlijke sfeer uitademen en ‘NATUURLIJK’ aansluiten bij de doelgroep.

Uiteraard kijken we terug, maar wat we nog liever doen is voortuit kijken. Ook de komende jaren gaan we onze veelzijdigheid inzetten! Naast het inrichten van buitenruimtes trekken we de natuur door naar binnen! Wij presenteren dan ook vol trots tijdens dit 5 jarig jubileum ons nieuwe concept: ……….(roffel)………….. MOSWENS.NL.

Moswens verzorgt bemoste muren, (akoestische) mospanelen, mos schilderijen en mos maatwerk. In combinatie met onze mossen verzorgen wij een complete interieurstijl in een natuurlijke concept. Het uitgangspunt is dat de materialen zo puur en onbewerkt mogelijk zijn en minimaal onderhoud vragen.

Wij nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te nemen op onze gloednieuwe site www.moswens.nl waar alle informatie staat over dit concept.