Uitgelicht

 • Belevingstuin in Nuth opgeleverd

  De bewoners van zorgcentrum Op den Toren kunnen sinds kort genieten van een gezellige, natuurlijke tuin. Lees verder

 • Speelpark ’t Hertenkamp met thema!

  Een uitkijktoren, speeltrein, cactus speeltoestel en een ponycircuit komt allemaal in het nieuwe speelpark! Lees verder

 • Zintuigentuin gepresenteerd in Reuver +3D VIDEO

  Prikkelen van de zintuigen staat centraal in de nieuwe tuin van Zorgcentra Porta Silva Lees verder

 • Groenwens bestaat 5 jaar!

  Maart is FEESTMAAND bij Groenwens. Lees verder

Toon alle Nieuwsberichten

Visie

Groenwens is een full service bureau dat alle werkzaamheden van initiatief tot oplevering kan uitvoeren en coördineren. Door gebruik te maken van de meest moderne tekensoftware worden uw wensen 3D gevisualiseerd, zodat u vooraf weet hoe het project er straks uit komt te zien

 

Bij een ontwerpproject gaat Groenwens eerst terug naar de essentie van het perceel. Welke elementen moeten versterkt worden? Wat heeft het nodig om een samenhangend geheel te krijgen wat tevens praktisch is? Daarnaast wordt er goed geluisterd naar de wensen, eisen en eventuele ideeën van de opdrachtgever.

Vanuit de verschillende functies wordt een duurzaam ontwerp met een duidelijke belijning gemaakt. Het tuinontwerp moet passen bij de architectuur van het huis, de directe omgeving en het landschap.
De ontwerpen van Groenwens vallen op door hun ruimtelijk spannende indeling en functionaliteit. De uitdaging is het bereiken van een evenwichtige en harmonieuze sfeer,  zowel qua kleur als qua vorm, gedurende alle seizoenen!

In de ontwerpen wordt veelal gewerkt met natuurlijk ogende duurzame materialen. Hieronder verstaan wij onder meer hout, halfverharding en gebakken klinkers, maar ook eigentijdse materialen zoals gegalvaniseerd metaal, CorTenstaal en kunststof.