Uitgelicht

 • Belevingstuin in Nuth opgeleverd

  De bewoners van zorgcentrum Op den Toren kunnen sinds kort genieten van een gezellige, natuurlijke tuin. Lees verder

 • Speelpark ’t Hertenkamp met thema!

  Een uitkijktoren, speeltrein, cactus speeltoestel en een ponycircuit komt allemaal in het nieuwe speelpark! Lees verder

 • Zintuigentuin gepresenteerd in Reuver +3D VIDEO

  Prikkelen van de zintuigen staat centraal in de nieuwe tuin van Zorgcentra Porta Silva Lees verder

 • Groenwens bestaat 5 jaar!

  Maart is FEESTMAAND bij Groenwens. Lees verder

Toon alle Nieuwsberichten

Werkwijze

Het creëren van een goed ontwerp is vakwerk waarbij vakmanschap onmisbaar is. Groenwens maakt complete tuinontwerpen en inrichtingsplannen die aansluiten bij uw wensen en ideeën. Of het nu om een particuliere tuin, bedrijfstuin of inrichting van het openbaargroen gaat, Groenwens zal het op een professionele manier aanpakken en uw groenwensen werkelijkheid maken!

Ook voor hoveniers en andere groenspecialisten kan Groenwens het tekenwerk verzorgen. Groenwens maakt ontwerpen en andere ondersteunende documenten zoals beplantingsplannen, bestek en technische tekeningen. Het geheel is professioneel en sluit aan bij uw eigen stijl. Met het presenteren van professionele ontwerpplannen verbetert u de uitstraling van uw bedrijf. Onze ontwerpen zijn praktisch, goed uitvoerbaar en worden door middel van 3D duidelijk visueel gemaakt!

Voor de werkwijze bij particulieren, bedrijven en instellingen klikt u hier.

Bent u hovenier of groenspecialist klikt u hier.

________________________________________________________________

Uitvoering

Indien gewenst begeleidt Groenwens na afronding van de ontwerpfase de realisatie van uw buitenruimte. Groenwens is voor u als opdrachtgever het vaste aanspreekpunt en coördineert zodanig alle nodige werkzaamheden als directie.

       

Goede voorbereidingen en een zorgvuldige en vakbekwame realisatie zorgt voor lage onderhoudskosten en duurzaamheid van de buitenruimte. Het is daarom van groot belang om met veel zorgvuldigheid, aandacht en kennis het realisatieproces te begeleiden en uit te voeren.